Brate de incarcare

Aplicatii

Aceasta platforma poate fi folosita pentru a facilita accesul la rezervorul cisternei. Pot fi deasemenea folosite in diverse aplicatii.

Caracteristici

Este prevazuta cu un picior central, platforma si scari. Poate deservi unul sau chiar doua brate de incarcare. Platforma poate avea o lungime de pana la 1600 mm si este confectionata din panouri de otel sudate intre ele. Scara este prevazuta cu balustrade de ghidare.

Aplicatii

Acest tip de brat este utilizat pentru incarcarea si descarcarea produselor foarte toxice, acizi,
soda caustica. Sunt utilizate in aplicatii in care conectarea cu flanse nu este accesibila

Caracteristici

Este folosit la autocisterne si cisterne CF in special care sunt bine inchise pentru a nu exista riscul unor scapari de vapori toxici. Datorita robustetii si calitatii articulatiilor rotative aceste brate pot fi usor manevrate, au sistem de balansare foarte sigur. Caracteristica principala este ca majoritatea
suprafetelor sunt teflonate pentru a preveni eventualele coroziuni.

Performante

p pana la 10 bar
T de la -50ºC pana la +150 ºC

Aplicatii

Acest tip de brat a fost conceput pentru a fi utilizat in aplicatii speciale unde este esential sa se mentina dimensiunea tevii de produs din motive tehnice si economice, de exemplu pentru produse
criogenice pana la -104 ºC. Este folosit pentru chimicale, gaze lichefiate, ulei mineral.

Caracteristici

Este special conceput pentru actionare hidraulica. Constructia sa include un suport special pe care este asezat. Este usor de manevrat, flexibil, necesita putina putere din partea omului si este usor de intretinut. Dimensiunile sale pot fi de la 4” pana la 16”.

Performante

p de la 10 bar pana la 40 bar
T de la -104 ºC pana la +200 ºC

Aplicatii

Acest sistem poate fi folosit intr-o multime de aplicatii.

Caracteristici

Acest sistem ofera o decuplare rapida a bratului de incarcare in eventualitatea in care cisterna este mutata de catre sofer. Simultan curgerea produsului va inceta, deasupra si dedesubtul punctului de
decuplare. Ambele ventile sunt unite cu ajutorul unui colier. Actionarea camei de la cele doua racorduri activeaza colierul prin intermediul unui lant. Deasemenea pentru evitarea unui accident la manevrarea bratului acest colier este prevazut cu un bolt de siguranta.
Este usor de manevrat si totodata foarte rezistent.

Performante

p 40 bar

Aplicatii

Acest tip de brat este utilizat in special pentru incarcarea uleiurilor minerale sau produselor chimice. Sunt utilizate in aplicatii in care conectarea cu flanse nu este accesibila.

Caracteristici

Este format dintr-un singur brat ce poate avea DN50, DN80, DN100 si care este balansat de un cilindru cu arc, poate avea pana la 6 articulatii rotative , are ventile de drenaj si siguranta, senzori de parcare si proximitate. Datorita robustetii si calitatii articulatiilor rotative aceste brate pot fi usor manevrate, au sistem de balansare foarte sigur.

Performante

p pana la 40 bar
T de la -50ºC pana la +300 ºC

Aplicatii

Aceasta cupla poate fi folosita intr-o multime de aplicatii.

Caracteristici

Calitatea si perfectiunea intotdeauna vor impune enoi standarde in ceea ce priveste cuplarea rapida a bratelor de incarcare la cistene. Este foarte usor si deasemenea poate fi manevrat simplu.
Are etansarile conice, si de aceea scurgerile sunt practice inexistente, fiind perfect etans. Este prevazut cu un levier de aluminiu pentru o mai buna manevrabilitate.

Performante

p pana la 10 bar

Aplicatii

Aceasta cupla poate fi folosita intr-o multime de aplicatii.

Caracteristici

Prezinta o tehnologie superioara de etansare, cu pierderi minime la deconectare. Poate fi manevrata usor si are o multime de kituri de reparare disponibile. Deasemenea este certificata ATEX. Are un maner ergonomic, precum si o supapa de inchidere integrata si senzor de proximitate.

Performante

p pana la 10 bar

Aplicatii

Sunt utilizate in rezervoare verticale, deasupra pamantului sau semi-ingropate.

Caracteristici

Produsul este intotdeauna transferat la o distanta definita sub nivelul lichidului.
Murdaria , sedimentele , particulele solide şi lichide grele raman pe fundul rezervorului si se asigura calitatea lichidului din rezervor , independent de nivelul lichidului.
Au durata lunga de viata datorita unui rulment pivotant.
Sunt usor de montat datorita unei racord intern pivotant cu flanse, prezinta robustete în condiţii de presiune in rezervor.
Dimensiunile sunt de la DN 50 la DN 500.

Aplicatii

Acest tip de brat este utilizat in special pentru incarcarea oricarui tip de combustibil.

Caracteristici

In partea dinspre rezervor are un cuplaj de 4” API. Dimensiunile bratului sunt proiectate pentru a
acoperii normele API. Pot fi folosite si pentru crearea unei statii de incarcare, utilizandu-se pana la
5 astfel de brate. Sunt usor de manevrat, pierderile de produs sunt minime, sunt realizate prin sudare.

Performante

p pana la 16 bar
T de la -10ºC pana la +80 ºC

Aplicatii

Pentru a evita orice scanteie intre o componenta a bratelor si rezervor, acesta trebuie sa fie impamantat.

Caracteristici

Functia de baza a lui DCMT3 este impamantarea automata a rezervorului pentru a evita orice accident. Memoria sa permite vizualizarea evenimentelor recente. Permite setarea parametrilor
corespunzatori instalatiei. Are o functie de auto-control in cazul unei conexiuni neadecvate.

Aplicatii

Aceasta scara poate fi folosita pentru a facilita accesul de la platforma de incarcare la rezervorul cisternei. Pot fi deasemenea folosite in diverse aplicatii.

Caracteristici

Poate avea 3,4 sau 5 trepte si indeplineste toate conditiile de securitate. Este balansata de un cilindru cu arc, este prevazuta cu balustrade de ghidare pe margine, treptele sunt anti-derapante, are dispozitiv de prindere, poate fi prevazuta cu cos de siguranta si poate fi manevrata pneumatic sau hidraulic.

Aplicatii

Aceasta cupla poate fi folosita intr-o multime de aplicatii si este special conceputa sa poata fi adaptata cerintelor fiecarui client.

Caracteristici

Este cea mai noua si mai performanta cupla API de pe piata in zilele noastre. Este usor de manevrat, ofera o etansare perfecta, are un design ergonomic, buzele de etansare sunt conice.
Poate include otional si o mica pompa de vacuum cu elemente de filtrare si are o multime de kituri de reparare disponibile.

Performante

p pana la 16 bar

Aplicatii

Acest tip de brat este utilizat in special pentru incarcarea produselor la care este necesara recuperarea vaporilor.

Caracteristici

Este format din doua brate, unul de DN80 pe care curge produsul, si unul de DN50 pe care se
recupereaza vaporii. Este balansat de un cilindru cu arc, are pana la 6 articulatii rotative, ventile de drenaj si siguranta, senzori de parcare si proximitate. Este compatibil cu autocisternele si cisternele CF si pot fi conectate fie cu flansa, fie cu cuplaj rapid. Datorita robustetii si calitatii articulatiilor rotative aceste brate pot fi usor manevrate.

Performante

p pana la 40 bar
T de la -45ºC pana la +300 ºC

Aplicatii

Aceasta cupla poate fi folosita intr-o multime de aplicatii.

Caracteristici

Este special conceputa sa permita transferul unor debite mari de vapori de la cisterna la bratul de incarcare. Are cea mai mica presiune diferentiala din clasa ei. Permite trecerea unor debite mari la cadere de presiune scazuta in conditiile in care este integrata intr-un sistem performant de returnare vapori, preferabil intr-o statie d eincarcare prevazuta cu un brat de recuperare vapori.

Performante

p pana la 10 bar

Esti interesat de o oferta? Contacteaza-ne acum!