Referinte

Advanced Machine Automation

Advanced Machine Automation a fost infiintata in Iunie 2014, avand ca fundatie o echipa de ingineri pasionati de automatizari si disciplinele conexe. Avem la baza o experienta diversa in ceea ce inseamna automatizari industriale sau aplicatii speciale de urmarirea si gestionarea proceselor automatice.

Domeniul nostru de activitate cuprinde:

AUTOMATIZARI

De la proiectare pana la executie, putem realiza dulapuri electrice de automatizari sau pupitre dedicate aplicatiei dumneavoastra, putem realiza inclusiv ansamble de tip hidraulic.

Software

Orice automatizare moderna are nevoie si de o componenta software, echipa noastra acopera cu succes si acest punct, oferind, in functie de aplicatie, software-ul de control si interfata om-masina aferenta.

Misiunea noastra

Advanced Machine Automation este o companie care ofera clientilor sai servicii si solutii in inginerie pentru probleme legate de automatizari industriale.
Misiunea noastra este de a transforma problema clientului in solutie tehnica, pentru a creste profitabilitatea si a aduce imbunatatiri procesului tehnologic.
Prioritatea companiei este clientul, iar nevoia acestuia devine si provocarea noastra. Utilizand cunostiintele, experienta si pregatirea echipei tehnice reusim
sa ne aducem aportul in dezvoltarea companiei dumneavoastra.

Valorile promovate de companie sunt:

responsabilitate

responsabilitate

responsabilitate

Esti interesat de o cerere de oferta? Contacteaza-ne acum!